Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Η γαριδομακαρονάδα της Τζένης


Τζένη Κότταρη





Υλικά
--------
600γρ. καθαρισμένες μικρές γαρίδες
Τυρί Philadelphia 
Ντοματακια σε κονσέρβα και λίγο χυμό ντομάτας
Σκόρδο ψιλοκομμένο
Μια μικρή chilly πιπερίτσα ψιλοκομμένη
Λίγο λευκό κρασι ή τσίπουρο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση
--------------
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε λίγο (μη μας καεί) το σκορδο με την chilly πιπερίτσα και στη συνέχεια τσιγαρίζουμε τις γαρίδες.
 Μολις πάρουν χρώμα σβήνουμε με το κρασί ή το τσίπουρο και προσθέτουμε τα ντοματάκια και το χυμό ντομάτας.
 Αφήνουμε να βρασουν σε χαμηλή φωτιά προσέχοντας να μην στεγνώσει η σάλτσα, να μείνει με  ζουμί.
 Εντωμεταξύ βράζουμε τα μακαρόνια. Μόλις ειναι έτοιμα, επιστρέφουμε στη σάλτσα μας, προσθέτουμε το τυρί κρέμα και μόλις αναμειχθούν όλα προσθέτουμε τα μακαρόνια και ανακατεύουμε.
Ώρα για σερβίρισμα :) Δεν ξεχνάμε το ψωμάκι για την απαραίτητη βούτα!
 



2 σχόλια:

  1. Ανακαλύψτε νόστιμες συνταγές στο https://www.maggicooking.gr/sintages και δημιουργήστε εύκολα & γρήγορα τις καλύτερες γεύσεις για τους καλεσμένους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή