Τζένη Κότταρη |
--------
600γρ.
καθαρισμένες μικρές γαρίδες
Τυρί Philadelphia
Ντοματακια σε
κονσέρβα και λίγο χυμό ντομάτας
Σκόρδο
ψιλοκομμένο
Μια μικρή chilly πιπερίτσα ψιλοκομμένη
Λίγο λευκό
κρασι ή τσίπουρο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
--------------
Σε ένα τηγάνι
τσιγαρίζουμε λίγο (μη μας καεί) το σκορδο με την chilly πιπερίτσα και
στη συνέχεια τσιγαρίζουμε τις γαρίδες.
Μολις πάρουν χρώμα σβήνουμε με το κρασί ή το
τσίπουρο και προσθέτουμε τα ντοματάκια και το χυμό ντομάτας.
Αφήνουμε να βρασουν σε χαμηλή φωτιά
προσέχοντας να μην στεγνώσει η σάλτσα, να μείνει με ζουμί.
Εντωμεταξύ βράζουμε τα μακαρόνια. Μόλις ειναι
έτοιμα, επιστρέφουμε στη σάλτσα μας, προσθέτουμε το τυρί κρέμα και μόλις
αναμειχθούν όλα προσθέτουμε τα μακαρόνια και ανακατεύουμε.
Ώρα για
σερβίρισμα :) Δεν ξεχνάμε το ψωμάκι για την απαραίτητη βούτα!
Πολύ καλή!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑνακαλύψτε νόστιμες συνταγές στο https://www.maggicooking.gr/sintages και δημιουργήστε εύκολα & γρήγορα τις καλύτερες γεύσεις για τους καλεσμένους σας.
ΑπάντησηΔιαγραφή