Yλικά
--------
3 μεγάλες ώριμες μπανάνες
2 κουταλιές σούπας κακάο
2 κουταλιές σούπας ζάχαρη καστανή
3 κουταλιές σούπας γάλα αμυγδάλου
Εκτέλεση
------------
Κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλλες και τις αραδιάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί. Τις βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες.
Τοποθετούμε σε μπλέντερ τις παγωμένες ροδέλλες της μπανάνας, προσθέτουμε τα 3 υλικά και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα.
'Οταν γίνει λείο τελείως το παγωτό μας ,το ξαναβάζουμε στην κατάψυξη και σερβίρουμε με σταγόνες σοκολάτας, κερασάκια ή τρίμματα κουβερτούρας.
Μπορούμε να παγώσουμε και κεράσια ή φράουλες και να φτιάξουμε παγωτό με τον ίδιο τρόπο προσθέτοντας κακάο ή κομματάκια μπισκότου .
Γαρνίρουμέ με ξηρούς καρπούς ή τρίμματα κουβερτούρας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου