Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Κοτόπουλο φιλέτο ( μπουτάκια ή στήθος ) ,με μανιτάρια



Υλικά
---------
1 συσκευασία φιλέτα από μπουτάκια κοτόπουλου
1 κιλό μανιτάρια
1 μέτριο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο κομμένο ψιλά
Κρέμα γάλακτος (μια μικρή συσκευασία), αλάτι ,πιπέρι άσπρο(για να μη μαυρίσουν τα μανιτάρια) , κύβο Κnorr κοτόπουλου
1 φλυτζάνι Ελαιόλαδο

Εκτέλεση
--------------
Βάζουμε ένα φλιτζάνι λάδι με το κρεμμύδι και το σκόρδο (ψιλοκομμένα) να ροδίσουν και προσθέτουμε μετά τα κομμάτια του φιλέτου κοτόπουλου για να τσιγαριστούν λίγο. Αν θέλουμε σβήνουμε με λίγο λεμόνι η’ κρασί και προσθέτουμε λίγο νεράκι για να βράσουν σε χαμηλή φωτιά.
‘Όταν έχουν μισοψηθεί κι αφού έχουν απορροφηθεί τελείως τα υγρά, τότε προσθέτουμε τα μανιτάρια ,το αλάτι, τον κύβο και πιπέρι άσπρο.
Βράζουμε σε σιγανή φωτιά ,μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά που θα κατεβάσουν τα μανιτάρια και να τρώγονται τα υλικά και τέλος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε άλλα πέντε λεπτά ανακατεύοντας το φαγητό πολύ καλά.

Καλή όρεξη…μμμμμμμμμμμμ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου