Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

Σάλτσα για Μπριζόλες ψητές ή τηγανιτές

Πρώτα ψήνει ο Κωστής τις μπριζόλες


Κων/νος Τίλλης
Και μετά εκτελεί τη συνταγή του για την σάλτσα :))

Υλικά
--------
1 μικρό κρεμμύδι ξερό
4 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές μέλι
½ ποτήρι κρασί λευκό
1 κουταλιά μουστάρδα καυτερή
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση
-------------
Τσιγαρίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σκόρδο, προσθέτουμε το κρασί , το μέλι και την μουστάρδα ( διαλυμμένη σε λίγο νεράκι) κι αλατοπιπερώνουμε.
Βράζουμε σε σιγανή φωτιά κι όταν εξατμισθούν τα υγρά είναι έτοιμη η σάλτσα για να την ρίξουμε πάνω στα κρέατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου