Πρώτα ψήνει ο
Κωστής τις μπριζόλες
Και μετά
εκτελεί τη συνταγή του για την σάλτσα :))
Κων/νος Τίλλης |
Υλικά
--------
1 μικρό
κρεμμύδι ξερό
4 σκελίδες
σκόρδο
2 κουταλιές
μέλι
½ ποτήρι κρασί
λευκό
1 κουταλιά
μουστάρδα καυτερή
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
-------------
Τσιγαρίζουμε
σε λίγο ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σκόρδο, προσθέτουμε το κρασί , το
μέλι και την μουστάρδα ( διαλυμμένη σε λίγο νεράκι) κι αλατοπιπερώνουμε.
Βράζουμε σε
σιγανή φωτιά κι όταν εξατμισθούν τα υγρά είναι έτοιμη η σάλτσα για να την ρίξουμε
πάνω στα κρέατα.
το κρασι για..σβησιμο? ή στον ιδιο χρονο με το μελι και την μουσταρδα?
ΑπάντησηΔιαγραφή