Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

Φιλέτα Κοτόπουλου σε πουγκιά !




Υλικά
--------
4 φιλέτα κοτόπουλου από στήθος ή μπούτι
1 πιπεριά φλωρίνης σε ροδέλες
1 πιπεριά πράσινη  σε ροδέλες
1 κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
Μερικά κομμάτια λιαστές ντομάτες κομμένες σε κύβους
2 σκελίδες σκόρδο
2 κλωναράκια  θυμάρι
1 κουτ.γλυκ. ρίγανη
1 κουτ.σούπας πάπρικα
½ φλυτζ. Κομματάκια μαύρες ελιές
1 μεγάλο φλυτζ. Τυρί φέτα κομμένη σε κύβους
Αλάτι κι ελαιόλαδο

Εκτέλεση
----------------

Κόβουμε  4 κομμάτια  απο λαδόκολα ή ασημόχαρτο και  βάζουμε μέσα τα φιλέτα του κοτόπουλου.
Ρίχνουμε  τα υπόλοιπα υλικά μας πάνω στα φιλέτα μοιράζοντας τις ποσότητες απ’ τις κομμένες  πιπεριές, το σκόρδο, το κρεμμύδι, το θυμάρι,τις λιαστές ντομάτες ,τις ελιές, τη φέτα ,ρίγανη , πάπρικα  και αλατίζουμε ελαφρά.
Ραντίζουμε τα πουγκιά με ελαιόλαδο τα κλείνουμε προσεχτικά και τα τοποθετούμε σε ταψί με ελάχιστο νερό στην βάση του. 

Ψήνουμε για 1 ώρα περίπου  στους 180C.

1 σχόλιο:

  1. Αχ βρε Αλίκη, μας "ξελιγώνεις" με τις συνταγές σου... Καλό σου βράδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή