Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014

Μπισκότα κανέλας

Υλικά
--------
175 γρ. Αλεύρι
100 γρ. Μαργαρίνη Χωριό με ελαιόλαδο
 50  γρ. Καστανή ζάχαρη
Νερό όσο χρειαστεί για να γίνει η ζύμη
Λίγη κανέλα και σταφίδες

Εκτέλεση
-------------
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε την κανέλα και τις σταφίδες  και ρίχνουμε εναλλάξ το αλεύρι και το νερό ,μέχρι να γίνει ζύμη μαλάκη τόσο ώστε να μπορεί να πλάθεται.
Αφήνουμε τη ζύμη αυτή  για λίγη ώρα να ξεκουραστεί και μετά την απλώνουμε σε αντικολλητικό χαρτί  με ένα χοντρό πλάστη , ή με τα δάκτυλά μας.
Κόβουμε με το μαχαίρι τετράγωνα κομμάτια απ'τη ζύμη ή κάνουμε σχέδια με κουπάτ .
Αραδιάζουμε τα μπισκότα μέσα σε ταψάκι και πάνω σε αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε για 20'-25' στους 150ο Κ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου