Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Ψάρια ψητά στο γκριλ




 Το tip ( συμβουλή-πρόταση), για να ψήσουμε τα ψάρια ωραία και να διατηρήσουμε το δέρμα τους ξεροψημένο κι απ'τις δύο μεριές, είναι η εξής.
 Βάζουμε  κάτω απ'τα ψάρια κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλλες.

'Οπως βλέπετε και στις φωτογραφίες,  όταν ψηθούν τα ψάρια, τα καραμελωμένα κρεμμύδια είναι μιά άριστη γαρνιτούρα και σε συνδιασμό με τα βραστά χόρτα και το φρέσκο ψωμί, δίνουν ένα πολύ όμορφο και νόστιμο γεύμα.
Εδώ έχω τσιπούρα , αλατισμένη ελαφρά ,αλειμένη με λίγο ελαιόλαδο, και ψημένη στο γκριλ για 7' από κάθε πλευρά .

2 σχόλια:

  1. Μμμμμ τέλειο το ψάρι σου!!!!!!!!!!!
    Φιλιλα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία η τσιπούρα έτσι όπως μας την προτείνεις και είναι από τα πολύ αγαπημένα μου ψάρια αλλά και μέθοδο ψησίματος.
    Νομίζω είναι και οικονομικά, τουλάχιστον τα της ιχθυοκαλλιέργειας!

    Καλή Εβδομάδα Αλίκη μου.
    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή