Υλικά
--------
Για μιά μεγάλη τορτίγια
1 αυγό, 1 μεγάλη κουταλιά κότατζ, μιά χουφτα φύλλα από σπανάκι,1 κομμάτι φέτα ,1 κουταλιά σούπας τριμμένη μοτσαρέλα, 3 ελιές ,3 ντοματίνια και λίγη ρίγανη
Εκτέλεση
--------------
Χτυπάμε το αυγό με το κότατζ και την μοτσαρέλα . Βάζουμε την τορτίγια σ'ένα ανάλογο ταψάκι και προσθέτουμε το σπανάκι απλωτά. Ρίχνουμε από πάνω το μείγμα του αυγού ομοιόμορφα και τρίβουμε σε κομματάκια την φέτα .Προσθέτουμε κομματάκια από τα ντοματίνια και τις ελιές και την ρίγανη.
Ψήνουμε στους 170ο σε προθερμασμένο φούρνο για 15' κι απολαμβάνουμε την πίτσα ανοιχτή ή διπλωμένη .
Αν θέλουμε να φτιάξουμε περισσότερες τορτίγιες αυξάνουμε τις ποσότητες των υλικών αναλόγως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου