Υλικά
----------
1 μήλο κομμένο σε φετουλες
1 μεγάλο αχλάδι κομμένο σε φετούλες
1 κ.γ. κανέλλα
10 αποξηραμένους χουρμάδες χωρίς κουκούτσι σε κομματάκια
10 καρύδια ψιλά κομμένα
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ βρώμη ( αν θέλουμε την προσθέτουμε για πιό συμπαγές αποτέλεσμα)
Εκτέλεση
-----------
Σε τηγανάκι βάζουμε όλα τα υλικά και τα σωτάρουμε μέχρι να βγάλουν τα φρούτα τους χυμούς τους και αφήνουμε το μείγμα σκεπασμένο να απορροφήσει όλα τα υγρά και να μείνει με το μέλι τους
Αδειάζουμε το μείγμα πάνω σε αντικολλητικό χαρτί και μόλις κρυώσει το βάζουμε στο ψυγείο.
Είναι έτοιμο τώρα για απλό σερβίρισμα ή πάνω σε μιά φέτα κέικ ή παγωτό .
Τέλεια ταιριάζει και με το γιαούρτι 😀💓
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου